Den grønne løsning

Komplet sikkerhedseftersyn

fra 1.425,-

Dansk Reolinspektion

Gør en forskel, - få lageret screenet grønt.

 

Reference, Vestas A/S

 

Hos DRI Group er vi glade over at kunne repræsentere en af Danmarks største virksomheder, Vestas A/S.

DRI Group har haft fornøjelsen af et konstruktivt samarbejde med Vestas A/S siden år 2015, med henblik på et sikkert arbejdsmiljø.

Hos Vestas A/S opretholdes generelt et stort fokus omkring trivsel og sikkerhed for virksomhedens medarbejdere, og det har resulteret i, at sikkerheden er på højeste niveau på alle deres lagre i Danmark, i henhold til gældende regulativer samt normer, omhandlende sikkerhed og arbejdsmiljø på de danske lagre.

Kundens egen reference om samarbejdet med DRI Group:

 

”Her hos Vestas er sikkerheden ALTID første prioritet og det forlanger vi også af vores underleverandører, derfor er vi glade for at have DRI Group i huset da vi ved at de har samme store fokus på sikkerheden”.

 

Udtalelse fra AMR, Kristian Jensen, Vestas A/S Randers.

 

Vestas A/S, er en dansk fabrikant af vindmøller til fremstilling af elektrisk energi.

Idag regnes virksomheden for at være verdens største og førende inden for sit felt –

Vestas A/S har mere end 30 års erfaring som producent, og er idag den førende leverandør til det danske vindmøllemarked.

Her på siden kan du læse mere om den spændende organisationen, samt historien bag Vestas A/S.

http://www.vestas.dk

 

 

 

Reference, Carlsberg Danmark A/S

 

Hos DRI Group er vi glade over at kunne repræsentere en af Danmarks største virksomheder, Carlsberg Danmark A/S.

DRI Group har haft fornøjelsen af et konstuktivt samarbejde med Carlsberg siden år 2014, med henblik på et sikkert arbejdsmiljø.

Kundens egen reference om samarbejdet med DRI Group:

 

”Hos Carlsberg Danmark har vi stort fokus omkring trivsel og sikkerhed for virksomhedens medarbejdere. Både gennem det strategiske arbejde med -

Together Towards Zero – Og de faktuelle udfordringer som daglig sikkerhedsledelse giver. Best in class er målet.

Resultatet er et højt niveau på alle vore lagre i Danmark. Som et vigtigt bidrag til dette har DRI ydet både kontrol i henhold til gældende regulativer og normer, samt givet forslag til forbedringer i opsætning og bedre / mere sikker flow.

DRI Group har ligeledes gennemført sikkerhedskurser og uddannelse af interne sikkerhedsrepræsentanter, således at vore medarbejdere er kompetente på området på og kan foretage sine egne periodiske eftersyn i virksomheden”.

 

Udtalelse fra, Head of HSE and National Security, Nils Mogensen, Carlsberg Danmark A/S.

 

Carlsberg Danmark A/S, er et bryggeriselskab grundlagt i 1847, af J.C. Jacobsen.

I dag er Carlsberg blandt de tredje førende bryggerier i verden, med produktion i omkring 35 lande. Hos Carlsberg Danmark A/S arbejder i dag ca. 1.500 medarbejdere med at producere og leverer Carlsberg, Tuborg og Coca-Cola-produkter. De har nogle af Danmarks største brands, og lancerer på verdens plan.

I Danmark er Carlsberg aktiv gennem det 100% ejede datterselskab Carlsberg Danmark A/S, og en af Danmarks største velkendte virksomheder.

Her på siden kan du læse mere om den spændende organisationen samt historien bag Carlsberg Danmark A/S. https://carlsbergdanmark.dk/

 

 

 

 

Dechra A/S i Uldum, har stor fokus på sikkerheden

 

Dechra har en lang historie på markedet for veterinære plejeprodukter, som går helt tilbage til 1819, hvor virksomheden blev etableret som Arnolds & Son, der oprindeligt fremstillede arm- og benproteser. Virksomheden begyndte først at interessere sig for veterinærmedicin under Krimkrigen og er i dag en stor international koncern indenfor veterinære plejeprodukter.

 

Koncernen driver forretning via tre virksomheder:

 

Dechra Veterinary Products EU - salg og markedsføring af Dechras brandede lægemidler og specialfoder til kæledyr til dyrlæger i Europa. Virksomheden er en licenseret producent af både Dechras egne brandede produkter og produkter for tredjepartskunder.

 

Dechra Veterinary Products US - salg og markedsføring af Dechras brandede endokrine, oftalmiske og dermatologiske produkter og hesteprodukter i Nordamerika.

 

Dechra Manufacturing, understøttet af Product Development - udvikler og licenserer Dechras egen brandede veterinære produktportefølje af nye og generiske lægemidler og specialfoder til kæledyr.

 

Dechra A/S med 70 ansatte, har til huse i Uldum ved Horsens, hvor firmaet råder over et top moderne sikkerhedsoptimeret pallelager bestående af 11.000 pallepladser, hvorfra man servicerer kunder i mere end 50 lande.

 

Hos Dechra har man stor fokus på trivsel og sikkerhed for sine medarbejde og derfor får virksomheden udført de lovpligtige reoleftersyn, på det store lager i Uldum min. en gang om året, således at sikkerheden i virksomheden er konstant optimeret.

 

 

Logistikchef Anders Rasmussen fra Dechra A/S udtaler:

 

"Vi har her hos DECHRA arbejdet sammen med (Peter Iburg) DRI i snart 20 år.

Det har været et supergodt samarbejde præget af god service, sund fornuft og kvalitet.

I gennem årene er vores gamle reoler blevet serviceret, nye reoler opsat og vi har modtaget rådgivning omkring vores lagerforhold. Alt sammen har foregået med den sædvanlige høje kvalitets standard, dog stadig med fokus på økonomi.

Servicen fra DRI har altid været god på den måde at man får hurtig respons, en fornuftig tilgang til kvalitet og økonomi og så føler man sig på alle tidspunkter i trygge hænder.

 

Det er vigtigt for DECHRA at vi i en hektisk dagligdag har gode samarbejdspartner, således vi kan fokusere på det vi er gode til, uden eksempelvis at skulle bekymre os om vedligehold af reoler eller andet. Derfor er vi meget glade for vores samarbejde med DRI. "

 

 

Elite Certifikat til Cargo 2000 A/S

 

Vi har skrevet det mange gange før, men vi skriver det gerne igen: Vi tager sikkerhed seriøst hos Cargo 2000 A/S, uanset om det gælder leveringssikkerhed, sikkerhed for medarbejderne eller – som i dette tilfælde – sikkerheden på vores lagerhotel.

 

I forbindelse med opstillingen af en reol til en ny lagekunde bestilte vi et servicetjek hos Dansk Reolinspektion, som hurtigt rykkede ud.

 

Peter fra Dansk Reolinspektion inspicerede reolen på vores lager fulgt af to af vores disponenter, der var klar til at tage eventuelle fejl og mangler til efterretning.

 

Reolen bestod det komplette sikkerhedseftersyn og var dermed klar til kunden, der kom med de første varer allerede senere samme dag.

 

Allerede dagen efter fik vi fremsendt den komplette tilstandsrapport uden anmærkninger samt et Elite Certifikat, der er gældende i ét år og viser, at vi her hos Cargo 2000 A/S har fokus på sikkerhed og får udført de lovpligtige reoleftersyn.

 

Certifikatet er nu hængt op både på kontoret og ved indgangen til lageret, hvor også tilstandrapporten hænger.

 

Reference fra en af vore kunder Cargo 2000 A/S

 

 

 

Reference, Firtal Web A/S

 

FIRTAL WEB A/S

En sammenslutning af webshops drevet af Firtal Web A/S.

 

Kundens egen reference om samarbejdet med DRI Group:

 

"Jeg skulle bruge et lovpligtig INSTA eftersyn. Ringede til DRI, og 3 dage efter stod de her og udførte det de skulle, med en stor professionalisme, og hjælpsomhed.

Så derfor er vi også sikker på at vores samarbejde fremadrettet fortsætter".

 

Udtalelse fra Warehouse manager Frank Roed Antonsen, Firtal Web A/S.

 

 

 

Reference, DK Company A/S

 

DK Company koncernen er en dynamisk og vækstorienteret international koncern med pas-sionerede medarbejdere, der ønsker at gøre en forskel. Mulighederne er store i en koncern med 20 brands, 14.000 engroskunder, 200 helt og delvist ejede detailbutikker, samt E-commerce platform.

Den årlige omsætning er 3 mia. kr. Koncernen har selskaber i Danmark, Norge, Sverige, Fin-land, Belgien, Holland, Frankrig, Tyskland, UK, Schweiz, Spanien, Canada, Kina samt repræ-sentation i Tyrkiet og Bangladesh.

Kundens egen reference om samarbejdet med DRI Group:

 

”Vi har brugt DRI Group i flere år, da vi som virksomhed ønsker stor sikkerhed, og tryghed for medarbejderne.

Vi ved at der er styr på materiellet når DRI Group har været på besøg.

DRI Group udfører alle reparationerne med stor tilfredshed, og service er i top”.

Udtalelse fra, Niels-Henrik Hagelskjær Warehouse Manager, DK Company A/S.

 

 

 

Reference, Dacapo Stainless A/S

 

DRI Group har haft fornøjelsen af at servicerer, monterer og renoverer på Dacapo Stainless A/S lager i Silkeborg. Et flot lager, der nu opfylder alle de gældende lovkrav/normer.

Dacapo Stainless A/S er en grossistvirksomhed, og har siden grundlæggelsen i år 2003 udviklet sig til at være en betydelig aktør på det europæiske marked for rustfrit stål.

De beskæftiger mere end 111 medarbejdere i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland og Holland, og med mere end 11.000 forskellige varenumre på lager, er deres produktprogram et af de mest omfattende i Europa, og sælgende i mere end 45 forskellige lande.

Her på siden kan du læse mere om den spændende organisation og historie bag Dacapo Stainless A/S, http://www.dacapo.com/da-DK/about.

Kundens egen reference om samarbejdet med DRI Group:

 

”Hos Dacapo har vi stor fokus på sikkerhed, og medarbejdertrivsel.

Det er vigtigt for os, med en kompetent samarbejdspartner som kan skræddersy diverse løsninger for os.

Derfor faldt valgt på DRI som samarbejdspartner”.

Udtalelse fra, Lagerchef Kim Ole Larsen.

 

 

 

Reference, Kamstrup A/S

 

Hos DRI Group har vi haft fornøjelsen af at servicerer og rådgive Kamstrup A/S, hvor vi hurtigt kunne konstaterer at sikkerhed og arbejdsmiljø er højt prioriteret hos denne virksomhed.

Kamstrup A/S, er en dansk virksomhed beliggende i Stilling nær Skanderborg i Østjylland. Virksomheden udvikler og fremstiller måleudstyr til måling af energiforbrug i form af elektricitet, vand og varme. Der er i danmark alene ca. 1100 ansatte.

Kundens egen reference om samarbejdet med DRI Group:

 

”Jeg ser DRI Group som en loyal og absolut kompetent samarbejdspartner!

Fra første øjeblik føler man sig i trygge hænder.

Ikke sidste gang!”

Udtalelse fra, Louise Schøsler Eriksen Health & Safety Manager, Kamstrup A/S.

 

 

 

Reference, Flügger A/S

 

Hos DRI Group har vi haft fornøjelsen af at servicerer, samt rådgive Flügger gruppen.

I butikkerne og på lagre, kunne vi hurtigt konstaterer at sikkerhed og arbejdsmiljø er en høj prioritering i denne virksomhed. Flügger A/S, lever op til alle standarder på højeste plan og følger alle lovkravene.

Flügger A/S, er en dansk virksomhed der blev grundlagt i 1948, der fremstiller og sælger maling, malerværktøj, tapet og træbeskyttelse.

I dag findes der ca. 175 Flügger farver butikker i Danmark. Sammenlagt med butikkerne i Sverige, Norge, Polen, Island og Kina er der over 550 Flügger farver butikker på verdensplan.

Kundens egen reference om samarbejdet med DRI Group:

 

”Samarbejdet med DRI kan vi kun være yderst tilfredse med, og anbefale.

Virksomheden er meget hjælpsom, har stor faglig kompetence og handler hurtig og effektiv”.

Udtalelse fra, Berit List Lassen, Regional Manager .

 

 

 

 

Ny case story undervejs

Dansk Reolinspektion Linde Allé 21, DK-8723 Løsning Tlf. nr. +45 2711 3368 info@dri-group.dk CVR. 27069045